Duurzame missie

Wij zijn zelf bezig met onze eigen energietransitie door op zoek te gaan naar manieren om onze video's duurzaam te produceren.  We hebben onszelf een duurzaam doel gesteld: het CO2-neutraal produceren van content. Waarom? We hebben maar 1 planeet en de volgende generaties mogen daar, wat ons betreft, ook nog van gaan genieten.

Ben je als organisatie of bedrijf bezig in de energietransitie of met duurzame oplossingen? Breng je project eens in beeld met video. 

 

We werken in kleine stapjes naar een duurzame wereld. Onze accu's worden opgeladen met groene stroom van Qurrent.  We reizen zoveel mogelijk met het ov en op de fiets naar klanten. In 2020 willen we een electrische deelauto in gebruik gaan nemen. 

 

We dragen we ons steentje bij door onze video-expertise in te zetten voor duurzame initiatieven. We werken daarvoor samen met MVO Nederland.  We steunen maatschappelijke organisaties door vrijwillig video's te maken.  Voorbeelden zijn Natuurmonumenten en we zetten vrijwillig onze expertise in voor de Stichting Duurzame Vecht. 

 

Voor 2020 hebben we de ambitie om een studio te bouwen met werkplekken in de Cartesiusdriehoek. Dit gebied wordt de bluezone van Utrecht met aandacht voor duurzaamheid innovatie en duurzame mobiliteit door electrische deelauto's van We Drive Solar. 

De plastic soep doet ons wat. Daarom sponsoren we Doe eens wad: een club die plastic opruimt op de wadden met een zeilschip. En toen er een containerschip met ontieglijk veel rommel de wadden overspoelde konden we niet toekijken maar gingen opruimen.  

SCHONE LUCHT
IN 2050

Contact

Nieuwsbrief