Webinar

Studio voor talkshows, training,
interview of een live webinar. 

 

Wilt u een talkshow opnemen, of een training, interview of productpresentatie? Wilt u een live webinar uitzenden? We werken samen met een  televisiestudio in Amsterdam. Volledig ingericht voor de opname en live (streaming) uitzending van uw eigen programma.

Alle formaten zijn mogelijk: talkshows met live publiek, interactieve webinars, interviews, productpresentaties, online trainingen, etc.  Met alle benodigde technische faciliteiten, een prachtig decor en een uitstekende ambiance bieden we alles dat u nodig heeft.

Steeds meer organisaties zien het belang van interactieve online communicatie. Of het nu gaat om het communiceren met werknemers, het opleiden en trainen van cursisten, of het verspreiden van productinformatie. Het mooiste van een webinar is de interactiviteit. Kijkers van webinars zijn echt betrokken, stellen vragen en geven feedback.

Met een live webinar komt u direct in contact met uw publiek. Het communicatiemiddel van de toekomst om kennis te delen, producten te presenteren, trainingen te geven en leads te genereren. 

In de studio staan de crewleden klaar om je online seminar of corporate talkshow van A tot Z te begeleiden. Van het opzetten van een webinar tot de live-uitzending zelf.

 

Contact

Nieuwsbrief