COMMUNICATIEFILMS

VIDEO IS ZOWEL VOOR INTERNE ALS EXTERNE COMMUNICATIE
EEN UITSTEKEND MIDDEL OM JE DOELGROEP TE BEREIKEN. 

Communicatiefilms of voorlichtingsfilms zijn brede termen voor alles wat je in video wilt communiceren met je organisatie. Of het nu gaat om gedragsverandering van je medewerkers of je wilt consumenten of medewerkers informeren. Vaak is video een goede manier om je boodschap te communiceren naar je doelgroep. Dat kan van een eenvoudige videoboodschap tot een hele serie reportages.

In 2020 is 80% van alle online content video. Wil jij als communicatieprofessional ook meer met video of film, maar weet je niet zo goed waar te beginnen. We helpen je graag met het ontwikkelen van een strategie om video in te zetten vanaf het bedenken van het concept, het maken van een script en de uitvoering.

Voor Rijkswaterstaat hebben we een casusfilm gemaakt voor handhavers van RWS. Door een drone in te zetten konden we goed de casus in beeld brengen. De film is ingezet als casus tijdens een bijeenkomst over de de omgevingswet. 

We hebben een ruime ervaring met video's voor interne en externe communicatietrajecten. Veel ervaring hebben we met de publieke sector van films voor Rijkswaterstaat tot interne clips voor ministeries. 

Videoboodschap

Wil je in jouw organisatie of gemeente een campagne lanceren. Doe dat eens met een video. Met een videoboodschap bereik je sneller je publiek. 

 

Interne communicatie
Hieronder een voorbeeld van interne communicatie met video.  Voor een intern communicatieproject van Post NL hebben we een reeks video's gemaakt over het werken bij Post NL en dan vooral de drukte rondom Sinterklaas en Kerst. Hiervoor hebben we een hele serie gemaakt en een tiental werknemers gevolgd in hun dagelijkse werkzaamheden. Het doel is een positieve werksfeer over brengen.

Promofilm

Voor de Stichting Lezen hebben we een promofilm gemaakt over de ervaringen met mensen die een training voor leesconsulenten hebben gedaan. 

En hieronder een clip over de omlegging van de A9 voor Rijkswaterstaat. Zij willen de voortgang van de wegverbreding communiceren voor omwonenden en geinteresseerden. In deze film geen interviews en voiceovers maar gewoon mannen hard aan het werk.

Contact

Nieuwsbrief