ANIMATIE

Een animatie is een compacte manier om
je boodschap toch helder  in beeld te brengen

Soms heb je een lastig onderwerp over te brengen aan je doelgroep. Een animatie is een compacte manier om je boodschap toch helder en concreet over te laten komen. In 1 oogopslag is duidelijk wat je wilt communiceren.

En vaak kiezen klanten voor een combinatie van animatie en video in een film. In de geanimeerder delen wordt complexe informatie helder in beeld gebracht. En met interviews wordt duiding gegeven aan de boodschap die je wilt vertellen.

 

Als je video combineert met grafische elementen wordt dat in vaktermen motion graphics design genoemd. Een introductie van een film, een leader wordt meestal gewerkt met een bewegende grafische vormgeving.

 Voor het ontwerp van de elementen werken we samen met een vormgever.  Een eigen look and feel geven aan je video. Alles kan. 

FOTOGRAFIE

    Fotografie nodig voor een event of jaarverslag? Of een goed portret nodig voor een magazine? Wij zijn er goed in dat ene beeld te vangen in een foto of een serie foto’s. Voor een compleet verhaal of als aanvulling op video. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

    Contact

    Nieuwsbrief