TRAINING EN ADVIES

Geef eens een training video maken 
aan je medewerkers 

Wil je zelf aan de slag met video? Of wil je dat mensen in jouw organisatie zelf video's gaan maken? Kies dan voor een dagtraining video maken. We leren je in 1 dag, het bedenken van een video, het opnemen van een video en monteren van een video. 

Een videoboodschap opnemen, beter presenteren op camera, nadenken over je doel en doelgroep. Dat zijn een paar onderwerpen die aan bod komen tijdens de training video maken. 

In het eerste dagdeel gaan we vooral met de inhoud aan de slag. We gaan nadenken over het doel van je video en nog belangrijker de doelgroep. Vervolgens schrijven we samen aan een script. Hoe maak je van schrijftaal een videoscript? 

In de middag gaan we de video opnemen. Dit kan met je eigen smartphone of wij nemen jouw videoboodschap voor je op. Vervolgens komt de montage aan bod. Welke software-programma's bestaan er en wat zijn de mogelijkheden.  Deze training kan ook als workshop gegeven worden in 2 uur. Dan gaan vooral op de theorie in en oefenen met je eigen smartphone. 

Contact

Nieuwsbrief