Portfolio

We hebben al heel wat video's geproduceerd uitgevoerd voor grote en kleine klanten. Bij deze een selectie uit wat we tot nu toe gedaan hebben.

Lokale Energie Monitor

Klimaatbureau HIER organiseert een jaarlijks event HIER opgewekt. Tijdens dit event is deze film vertoond met de belangrijkste resulaten uit de Lokale Energie Monitor. 

Casusvideo De Koornwaard

Rijkswaterstaat is druk bezig met de Omgevingswet die er gaat komen. Om de medewerkers die straks met deze wet moeten gaan werken voor te bereiden op wat er komen gaat zijn er bijeenkomsten georganiseerd om met elkaar te leren van casussen uit de praktijk. Een zo'n casus is de Koornwaard. 

Expert interview

Gemeente Almere

Een video waar we diverse experts op het gebied van stedelijke vernieuwing aan het woord hebben gelaten. Deze video is vertoond tijdens bijeenkomsten van de gemeente Almere en dient als inspiratie voor de toekomst van de inrichting van het stedelijke gebied Almere. 

Still uit een film/video van een schaal waarin rode verf wordt gegoten, gefilmd in opdracht Clean Dye gemaakt door Klaartje Snoeren van De Verbeelders.

Video duurzame aanpak

SuperStories
We hebben in opdracht van Super Stories een film gemaakt over Clean Dye. Een manier om het verven van kleding duurzamer te maken. Een van de bedrijven die duurzamer wil gaan produceren is Bonprix. De film is vertoond tijdens een presentatie. 
Een stil van de grafische vormgeving met een de handen van de specialist die en wereldbol vasthoudt gefilmd voor de Federatie Medisch Specialisten filmen door Klaartje Snoeren van De Verbeelders.

Film Wetenschaps- en Innovatieprijs

Federatie Medisch Specialisten

De Federatie Medisch Specialisten hebben een film laten maken van de drie winnaars van de Wetenschaps- en Innovatieprijs. De prijs werd uitgereikt tijdens het Federatiecongres. De film met de nominaties is vertoond tijdens het congres. Daarna is de winnaar bekend gemaakt.

Communicatiefilm RWS

Film gemaakt in opdracht van Rijkswaterstaat in samenwerking met Kris Kras. Deze communicatiefilm is vertoond tijdens een bijeenkomst en gebruikt in presentaties. 

mobile robot pakketjes verplaatsen

Productvideo mobile robots

Prime Vision

Voor Prime Vision mochten we een productvideo maken. Dit bedrijf in Delft heeft een mobiele robot ontwikkeld waarmee pakketjes verplaatst kunnen worden. 

Video voor social media

In deze social video volgen we Gaby een dag. In de reportage vertelt ze hoe ze dagelijks met sport bezig is en wat haar drijfveren zijn. 

Video voor social media

Deze korte social clip hebben we gemaakt voor The Works, een toffe werkplek in Amersfoort. Bas en Sander wilden zichzelf kort presenteren en de ruimte laten zien. Het resultaat een authetieke oprechte clip.

Still van een film met vrijwilligers aan het werk in de natuur van Soest gefilmd en gemonteerd voor Natuurmonumenten door Klaartje Snoeren van De Verbeelders

Vrijwilligers in de natuur

Natuurmonumenten

Lekker bezig zijn in de natuur. Dat is hoe Natuurmonumenten de film over wilde laten komen op mensen. Deze film is gemaakt op vrijwillige basis omdat we de natuur een warm hart toe dragen. 

Fotografie voor magazine

Ouders van Nu

Dit zijn allemaal vrouwen die regelmatig op reis zijn voor hun werk of hun leven als moeder combineren met topsport. In de beelden wilden we laten zien hoe deze vrouwen zich soms in twee├źn moeten splitsen.

Videocontent strategie

Voor een boeklancering hebben we meegedacht over een communicatiestrategie. We hebben niet alleen de lancering zelf gefilmd maar ook het verhaal van de auteur in beeld gebracht zowel qua video als fotografie.

E-learning video

Springer Healthcare
Medische uitgever Springer Healthcare maakt interviews specialisten als nascholing voor artsen en specialisten.
Still van een video met een boor van de tandarts gefilmd door Klaartje Snoeren van De Verbeelders in opdracht van De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, KNMT

Serie tandheelkunde

KNMT

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, KNMT wilde graag vijf belangrijke thema's binnen de tandheelkunde in beeld brengen. Het KNMT wilde een combinatie maken van animatie en video. 

Zonnepanelen in beeld

Shots vanuit de lucht genomen met een drone. Je kunt zo een wijk in beeld brengen of je bedrijf van boven laten zien.  De nieuwe huizen zijn voorzien van zonnepanelen. 

Voedselzekerheid in 2050

Rabobank

Voor de Rabobank Seafood Sector Insight hebben we een serie video's gemaakt over voedselzekerheid in 2050. De bank wil investeren in de gekweekte vis sector. Ook de relatie met het Wereld Natuur Fonds is belangrijk. 

Animatie en Film

Stichting Lezen

De Stichting Lezen  wilde voor een promotietraject van de Bibliotheek op school een film maken voor pabo-studenten.

Portretfoto van dame in de bilbliotheek van de Universiteit Utrecht gefotografeerd in opdracht van alumnimagazine Illuster door Iris Tasseron van De Verbeelders

Portretfotografie Alumnimagazine

Alumnimagazine Illuster

Voor Illuster, het alumnitijdschrift van de Universiteit Utrecht, maken we foto's bij artikelen. De portretfoto moet goed bij het verhaal passen en is altijd op locatie en vaak op een plek waar meer mensen zijn.

Uitlegvideo met animatie

Kris Kras

Ontwerpbureau KrisKras heeft ons gevraagd een korte video te maken met vormgeving voor een serious game voor jongeren. Hun klant: het Programma Aan de slag met de Omgevingswet wil jongeren met een game laten zien wat de Omgevingswet inhoudt.

Serie Rijkswaterstaat

Een serie van drie films waarin drie mensen geinterviewd worden over hun ervaringen met de verbreding van de A27/A1. Deze film is gemaakt voor KrisKRas in opdracht van Rijkswaterstaat. 

De films worden gebruikt als informatievoorziening tijdens informatieavonden en op de projectwebsite. 

Foto van opening van het KinderKennisCentrum in Utrecht  gefotografeerd door Iris Tasseron van De Verbeelders

Fotografie opening Van Zanen

Universiteit Utrecht

De opening van het KinderKennisCentrum in Utrecht was een feestelijke gebeurtenis. De kinderen mochten de openingshandeling doen samen met burgemeester Jan van Zanen. 

Contact

Nieuwsbrief