Over ons

Wij zijn een team van filmmakers, animatoren, designers, fotografen en projectmanagers.
We staan samen sterk voor eerlijke en oprechte video's met impact geproduceerd voor één doel en doelgroep. 

Foto portret van Klaartje Snoeren van De Verbeelders kijkt lachend in de camera

Klaartje

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als inhoudelijk filmmaker en ik heb een journalistieke achtergrond. Ik hou van het creatieve proces maar ook van het meedenken met de klant en iets concreets opleveren waar de klant zijn doelgroep mee bereikt.

Foto portret van Dominic Soete cameraman van De Verbeelders kijkt lachend in de camera

Dominic 

Mijn kracht zit in het vangen van mensen, ideëen en boodschappen in beeld en geluid. Van opname tot en met montage. Het vertalen van droge informatie naar een heldere en prikkelende boodschap. Nog lang niet iedereen heeft een 4k televisie, maar voor wie het technisch hoogste beeldkwaliteit wil, wij zijn er al klaar voor.

Foto portret van Iris Tasseron fotograaf van De Verbeelders kijkt lachend in de camera

Iris 

Ik ben professioneel fotograaf en al 30 jaar journalist en ik vind het heerlijk om met beeld bezig te zijn. Ik ben een rustige fotograaf, jaag mensen niet op en communiceer goed over de wensen met als doel je zo ontspannen en natuurlijk mogelijk op beeld te zetten. 

Diensten

We werken samen met camjo Margo, fotograaf Simone, animator Gerald en presentator/journalist Sabine. Onze video's kunnen daarnaast ondertiteld worden in allerlei talen of voorzien worden van een voiceover.

Faciliteiten

Voor overheidsproducties kunnen we films webrichtlijnenproof maken. Bijvoorbeeld met ondertiteling voor doven en slechthorenden en met audiodescripie voor blinden en slechtzienden. We werken met Canon C200 op locatie of in een mobiele studio. 

Contact

Nieuwsbrief