Over ons

Wij zijn een team van filmmakers, animatoren, designers, fotografen en projectmanagers.
We staan samen sterk voor eerlijke en oprechte video's met impact geproduceerd voor één doel en doelgroep. 

Klaartje

Foto portret van Klaartje Snoeren van De Verbeelders kijkt lachend in de camera

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als inhoudelijk filmmaker en ik heb een journalistieke achtergrond. Ik hou van het creatieve proces en van het meedenken met de klant en iets concreets opleveren.  Een product waar de klant zijn doelgroep mee bereikt.

Dominic 

Foto portret van Dominic Soete cameraman van De Verbeelders kijkt lachend in de camera

Mijn kracht zit in het vangen van mensen, ideëen en boodschappen in beeld en geluid. Van opname tot en met montage. Het vertalen van droge informatie naar een heldere en prikkelende boodschap. Nog lang niet iedereen heeft een 4k televisie, maar voor wie het technisch hoogste beeldkwaliteit wil, wij zijn er al klaar voor.

Team

We werken samen met camjo Margo, fotograaf Simone en Iris en presentator/journalist Sabine. Onze video's kunnen daarnaast ondertiteld worden in allerlei talen of voorzien worden van een voiceover of webrichtlijnenproof gemaakt worden.  We werken met Canon C200 op locatie of in een mobiele studio. 

Partner van Krachtfactor

De Verbeelders werkt samen in een kantoor in Utrecht met een aantal partners op het gebied van tekst, vormgeving en webdesign. We hebben onze krachten gebundeld in Krachtfactor: jouw externe communicatieafdeling. www.krachtfactor.nl

Krachtfactor bestaat uit:
IdeeVormers: grafische ontwerp | Sites&Search: webdesign  | IT-gemak: ICT dienstverlener | De schone schrijfster: tekst & training | Het Scharlaken Imperium: tekst 

Contact

Nieuwsbrief