Skip to main content

Videocampagnes

Breng jouw campagne in beeld met video

Social media campagnes of communicatie campagnes zijn niet meer compleet zonder video. In een film of een serie korte video's kun je de boodschap van jouw campagne kort en krachtig neerzetten.  

De vorm waarin we het gieten kan een animatie zijn of een serie uitlegvideo's of korte social media clips om steeds weer de aandacht te vestigen op jouw campagne. 

  • Concept
  • Script
  • Filmopnames
  • Montage 
  • Publicatie

Campagne video maken

Voor wie? Communicatieadviseurs en marketeers van bedrijven en overheden

Wat? Campagnes in beeld brengen met video's. Losse campagnevideo's of campagneseries. 

Resultaat: Op maat gemaakte video's die naadloos aansluiten op jouw campagne in jouw gewenste huisstijl. 

Tevreden klanten: Stichting Steenbreek, Universiteit Utrecht, Gemeente Utrecht, Communicatiebureau Kris Kras, Rijkswaterstaat

Jouw campagne in video

Je kunt in jouw video's helemaal kwijt wat jouw campagne moet uitstralen door de vorm, de mensen en het verhaal dat je wilt vertellen. 

Wil je iemand laten vloggen, een serieus expertinterview of juist met acteurs werken. In een video kun je het gevoel dat je wilt uitstralen helemaal kwijt.

Ook het bepalen van je doelgroep en platform wat je gebruikt zijn belangrijk voor de campagnevideo die je wilt gaan maken. We kunnen helpen met het bedenken, maken en verspreiden van de videocontent. 

Campagne serie

Een campagne bestaat meestal niet uit 1 losse video maar uit een serie van meerdere korte clips die met hetzelfde onderwerp te maken hebben. 

Hiernaast een viertal voorbeelden van diverse series gemaakt voor onder andere de stichting Steenbreek, gemeente Utrecht en de Stichting Duurzame Vecht. 

Door korte filmpjes te maken, kun je telkens 1 thema behandelen in een film en zo het hele verhaal vertellen. 

Deze campagnes zijn op social media gebruikt. Elke week hebben we een post gemaakt over steeds dezelfde campagne maar met telkens een andere invalshoek.